Assalamualaikum & Hai comels! Blog ini bukan platform atau indikator untuk menilai pemiliknya. Kalau itu berlaku, terserah kalian. After all, "Be the one who looks for the best in people" ya :D. Tak ghajin meng-update. Happy reading & TQ for landing here ^_^

Sunday, August 7, 2011

BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI

Assalamualaikum, entry pertama eza hari ni..Yuhuuu....Entry ni akan diupdate dari masa ke semasa...Agak menarik kan?? Jadi jom la join segmen abang Ben!!! :)
nak join jugak ??? tekan sini... :)
Latar belakang blog: Eza bermula dari kawan-kawan yang ada blog. So berminat jugak nak try benda baru. Eza takde account social networking lain selain blog.. Even facebook pun Eza takde...Agak susah la jugak nak merangkak kat dunia blogging ni, tak seperti orang lain..Senang je ikut apa-apa group kat facebook.. Blog Eza pasal macam-macam. Tapi, kebanyakan dari entry Eza ada mesej yang nak disampaikan. Bukan sekadar tin kosong..

Eza tau segmen ni dari blog abang Ben sendiri..Hik3. Kan dah letak kat bloglist... Dah tau ada segmen, terus jer join!!! Semangat nih...

okey, done :)

updated!!
Eza dah lawat beberapa blog...So, korang yang singgah blog Eza ni pun, sila singgah blog dorang keh...Kalau berminat, boleh follow terus...Takde paksaan.. ^_^

1. http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/08/papa-ben-ajak-kenal-blog-ini.html
Dah follow blog ni dah lama..Memang ada talent dalam mempelbagaikan gaya bahasa..Bakal pendidik la katakan..Semoga berjaya ye awak :)

2. http://inspirebunny.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
Blog ni pun okey jugak..Rajin update tiap-tiap hari..Sebab dah follow die la, Eza tau...Bisness tu bidang minat die...

3. http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
Cantek la header die..suka sangat..Hehe..Tempoh dia berblogging ni 4 bulan..more and less macam Eza jugak...Masih mentah lagi kite kan..

4. http://kulitkalercoklat.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
Awal blogger ni buat ulasan pasal blog Eza, trima kasih yer awak...Awak kira senior la, Eza junior lagi..Hik3. Tq for ur support !!

5. http://syafiqorangmelaka.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
Blogger ni minat bola agaknye....hehe, andaian guna mata kasar je la..tengok kat sidebar dia, ada banyak bola.

6. http://beehac.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
Blog milik mish Apple..Cantek la header dia, sweet jer tengok walaupun simple..Blog bertemakan hitam itu menawan..Salam kenalan..

7. http://genkcorner.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
Blogger ni minat panda..Hehe, kalau tak silap dia ni dari sabah....jom kenal-kenal dengan dia..

8. http://mohdnaser.blogspot.com/
Blogger yang sangat aktif berblogging, ada je entry dia nak post...apa-apa pun, happy blogging bro ^__^

9. http://suarahatisipujaanhati.blogspot.com/2011/08/encik-ben-ajak-kenal-blog-ni.html
Blog in the dark..Kaler hitam tema blog ni..Suka dan terus follow...Salam kenalan yer pemilik blog ni..

10. http://aimanayie.blogspot.com/2011/08/segmen-kenali-blog-ku.html
Kawan blogger seUiTM dihatiku..hehe, tapi tak kenal pun..Dah kampus lain-lain...

11. http://cinonetstory.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
Kemas je blog..pujian ni...Hehe..very cute la, dengan kehadiran dua ekor sang HELLO KITTY..:)

12. http://freedomismine-kimiez.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
TQ dah singgah blog Eza..Blog awk pon apa kurangnya.. Not bad ^_^


...................................................................................................

Eza sempat updated 12 blog je kat entry ni.Tapi Eza dah balas semua kunjungan bloggers yang sudi singgah blog Eza untuk segmen ni..Sori kalau ada yang terlepas pandang yer...Terima kasih daun keladi kepada yang sudi singgah dan untuk sape-sape yang sudi follow...Salam 1 BLOGGER yer...^___^


p/s: Eza ada test esok, doakan Eza k.. :)

43 mendoakan Eza murah rezeki :D:

haslinda said...

haloo... linda dtg singgah sini dr segmen abg ben... :)

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

fiq. said...

Jom baca ulasan tentang blog awak =]:
Ben Ashaari Ajak Kenal Blog Ini...

hehe

Nadzirah K. said...

woot2:)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

NasZ said...

terjah sini.

jemput2.

SEGMEN BEN ASHAARI : "BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI ..."

Lea IsNaw! said...

wah..xde fb..frenster ade?hehehe
susah nak cari org xde fb

SweeTCandY said...

da tingalkn jejak sile ke blog sya..kalo sudi sila la follow..hehe

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

ceriteraliyana said...

tinkerbell terbang2 sini.

yana dah komen bl0g neh. jom tengok! ^^,

Yumida said...

purple itu cantek!

http://umikasum.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

Eza Boom Boom :) said...

Eza akan balas komen korang semua dengan singgah dan berkunjung ziarah kat blog korang semua keh..Terima kasih sudi singgah sini :P..Eza still updating blog yang Eza dah singgah...harap maklum :)

Iffah Afeefah said...

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/08/papa-ben-ajak-kenal-blog-ini.html

wow de talent apakah

mekasih folo

Eza Boom Boom :) said...

@Lea IsNaw!
friendster pon tarak ada...hehe...saya just ada blog..ngeee..

el-janna said...

toink toink^^

http://bbyuya.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

H.J said...

terjah dari segmen ben..ehe

Mish Apple said...

waaa . maseh riview . . :D

http://beehac.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

Eza Boom Boom :) said...

@Iffah Afeefah
talent dari segi penulisan..:P..keep it dear...

Cahaya Hidup said...

salam .... datang melawat kat sini pulak .... :)

c genk bah ne said...

Jom baca komen genk tentang blog anda

http://genkcorner.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

aena jamil. said...

belog sis ade dlm entry saya. :)

http://aenapit.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

Salam Ramadhan. ^_^

twinkeenabilah said...

Singgah :)

http://twinkeeisnabilah.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

Amalina said...

Salam. Hello there. Lina datang blog cute ni. Nak tengok apa komen Lina kat blog awak?
SEE MY COMMENT ABOUT YOUR BLOG

aimaniman said...

jom tengok komen akak tentang blog cute ni
http://ezaiza.blogspot.com/2011/08/wow-ben-ashaari-ajak-kenal-blog-cute.html

kmudian folo taw...

Cik Bunny said...

Salam Ramadhan. thanks sebab review cik Bunny.
Dah promote link awak ke blog saya: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

Ninie Dora said...

salam ramadhan
jemput yaa tuan rumah :)

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

Me is Whoa! said...

terjah sini!

http://meiswhoa.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

lieynanilaz said...

salam kenal..
http://lieynanilaz.blogspot.com/2011/08/ben-shaari-ajak-kenal-blog-ini.html

Ashraf Jalil said...

singgah dr blog tuan segmen! :D

selamat berbuka..

fiq. said...

eza:thanks for the ulasan,, ala, nak cakap kie tue letuww,,hohoho

Eza Boom Boom :) said...

@fiq.
u're most welcome,dear :)

Eza Boom Boom :) said...

tq so much untuk semua yang sudi singgah kat blog eza hari ni...blogging is fun..TQ so much for ur support..Moga ukhuwah berpanjangan~

QasehSuci said...

cute blog eza...saya follow yerk..

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/08/abg-beben-ajak-kenal-blog-nie.html

aima mazlan said...

aima yg ke 11 :)
tQ komen pasal belog aima.. :)

Zul Fattah said...

terjah sini jugak.. haha

http://zulfattah.blogspot.com

:.hafsah harun.: said...

singgah sini..
http://hafsahharun.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

mahfudzah said...

wowww! like! hehe

azlina_muhammad said...

Salam kenal eza...from segmen abg ben...

visit mine:http://azlinamuhammad.blogspot.com/2011/08/ben-ashaarikenali-blog-aku.html

Eza Boom Boom :) said...

@aima mazlan
no problem :)

Eza Boom Boom :) said...

@mahfudzah
awak like yang mana? hik3,

Alip Apai said...

dah terjah dan dikomen:)

http://storyalipapai.blogspot.com/2011/08/blog-anda-sudah-diterjah-part-1.html

Acik said...

Jom kenal

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

kiera'sakura said...

cuba tengok ade tak url awk sye senaraikan kat sini.. ^_^

slamat berkenalan... =)

http://kierasakura.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

el-janna said...

BANG BANG BOOM!!!

Yumida said...

@Yumidaxde lam senarai..huhuhu

Pencinta Bulan said...

salam kenal..
nice blog...

done follow u.

http://pecintabulan.blogspot.com/