Assalamualaikum & Hello comels! Pekabo? Note to self- "Be the one who looks for the best in people". Happy reading & TQ for dropping by. ^_^

Tuesday, May 8, 2012

BE-3 dari NUFFNANG. TQ dear!

Assalamualaikum & Hai semua.

Alhamdulillah. Hari ni nak update sikit-sikit je. Sebab, malam esok Eza ada mid-term test. -..-. Bukak buku pun belum lagi. Hope Allah permudahkan Eza jawab soalan-soalan test tu. Amiin. Doakan Eza tau korang! :D Ehem, Eza teruja sangat-sangat dengan BE berterusan dari Nuffnang. Horeii! Dah dapat buffered earning (BE) ke-3. Alhamdulillah. TQ so much NUFFNANG! TQ so much advertisors; Sen Hen-Mothers Day Promotion, VW Polo Sedan (Phase 2) & VW Polo Sedan (Phase 3).

Entry untuk BE pertama dan kedua ada di entry ini. (Klik kalau rajin nak baca.) Hoho. Kalau korang ada tengok tiga-tiga iklan ni bersuka ria di blog Eza, cuit la sekali dua ok. Hahak! :P Nak tahu pasal kereta dan barangan elektrik, boleh tekan sini. :)
Bulan Mei ni, Eza harap Eza murah rezeki. Hihik. Itu je nak share. Take care ye korang! ^_^

19 mendoakan Eza dapat kerja bagus-bagus :D:

fiQ'Ra said...

alhmdulillah.. murah rezeki ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhmdulillah..tahniah syg..

KhaiZa said...

tahniah

areziezah said...

rezeki rezeki.. akak pon baru dapat BE baru gak :)

Myra Jay said...

Tahniah ye ;)

aReLaN said...

tahniah eza!!!!murah rezeki kan

Aalia Shahira said...

alhamdulillah..tahniah kakak :)

dyabunga said...

tahniah eza..:D

cha'e said...

TAHNIAH :) tapi tarak reti pakai nuffnang, 0.00 je saving, haha xD

Iffah Afeefah said...

Yeahh tahniah eza


lme xberbe pon

Kathy Tuah said...

tahniah ktk ^^

profmie said...

tahniah..sy xpnh dpt lg...

Iena Eliena said...

salam
singgah sini:)

jom join 1st giveaway by cik iena..
Busana Muslimah,Tudung Sulam Manik,Make Up Service & Domain + own domain email untuk dimenangi (^_~)
Hadiah untuk tempat pertama,kedua dan ketiga serta hadiah utk top referral & terdapat hadiah tambahan utk dimenangi..
http://www.ienaeliena.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html
tHaNks(^_~)

Kancil 8349 said...

tahniah...

ingin mengetahui jawapan wordless wednesday semalam...jom singgah ke blog Kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2012/05/jawapan-wordless-wednesday-37.html

cik ika said...

ika tataw pown BE itu apa..:(

MAMA ID said...

assalam eza...
akk baru je lepas vote add eza...
btw congratz rezeki itu...
akk baru first time buat blog,nnti klu rajin follow la akk ye..tq

Nor Nadiah said...

yeah yeah..BE...:)

new entry : Cash out Churpchurp RM1117 kali ke dua

http://www.nornadiah.com/2012/05/cash-out-churpchurp-rm1117-kali-ke-dua.html

nanakimie said...

nana da cuit2,heee...congrats dear:)

^^eKaTiKaH^^ said...

wah..bestnya.. tahniah Eza :D